We bantuan donya akeh wiwit 2004

Babagan awake dhewe

Ngupadosi LIMITED RESOURCES, nggawe Unlimited VALUE

Kanthi profesional, engineers experienced, pelatihan ngatur lan uga tim dodolan, kita lagi panyedhiya sistem Integrasi biogas tanduran lan sistem aman H2S saka lepen gas, kalebu R & D, Pabrik lan dagang.

Nindakake ISO 9001: 201 kontrol kualitas, manajemen lingkungan ISO 14001: 2015 lan peraturan OHSAS 18001: 2007, Mingshuo Group didedikake kanggo nglindhungi lingkungan lan energi anyar wiwit taun 2004. Tindakake prinsip "Nyayangi sumber daya sing winates, gawe nilai tanpa wates" , kita ngupayakake paling apik kanggo memenuhi panjaluk klien, ngirit biaya lan menehi solusi sistem sing ramah lingkungan. Wis ana akeh proyek biogas sing dipasang lan sistem desulfurisasi, sugeng rawuh ing China.

layanan

  • Solution Technical & Design
  • Solution Technical & Design

    We nyedhiyani layanan selaras kalebu proposal technical lan desain engineering adhedhasar syarat tartamtu saka klien.
  • Peralatan Supply & Instalasi Penyuluhan
  • Peralatan Supply & Instalasi Penyuluhan

    Kanthi workshop dhewe, pabrik, kita Pabrik peralatan luwih saka 80% saka kabèh sistem Biogas CHP, kalebu digester anaerob, nduwèni gas, sistem desulfurization, biogas ketel lan peralatan biogas tombol liyane. panuntun dhumateng Instalasi uga kasedhiya ing panyuwunan klien '.
  • Commissioning & Sawise-sales Service
  • Commissioning & Sawise-sales Service

    Karo tim engineers experienced ', kita bisa nyedhiyani dipercaya lan profesional printah & Layanan sawise-sales kita klien yen perlu.

Yen sampeyan perlu biogas tanduran lan H2S solusi sistem aman, kita kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani selaras solusi kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo dianyari energi lan lingkungan Proteksi.

Hubungi Kita