Ние им помагаме на светот расте од 2004 година

за нас

Чувам ограничени ресурси, се создаде неограничени ВРЕДНОСТ

Со професионални, искусни инженери, и успеа работилници и тим за продажба, ние сме интегриран систем снабдувач на фабрика за биогас и систем за бришење на H2S од проток на гас, вклучувајќи R & D, производство и трговија.

Следејќи ги ISO 9001: 201 контролата на квалитетот, ISO 14001: 2015 управување со животната средина и прописите OHSAS 18001: 2007, групацијата Mingshuo е посветена на заштитата на животната средина и новата енергија од 2004 година. Секогаш придржувајќи се кон концептот „Негувајте ги ограничените ресурси, создадете неограничена вредност“ , ние даваме се од себе да ги исполниме барањата на клиентите, да им заштедиме трошоци и да понудиме системско решение за животната средина. Има многу инсталирани проекти за биогас и системи за десулфурирање, добредојдени да не посетите во Кина.

услуги

 • Техничко решение и дизајн
 • Техничко решение и дизајн

  Ние обезбедуваме кориснички услуги, вклучувајќи ги и техничките предлогот и инженерски дизајн врз основа на специфични барања на клиентите.
 • Опрема Набавка и инсталација насоки
 • Опрема Набавка и инсталација насоки

  Со сопствена работилница, фабрика, ние производство на повеќе од 80% опрема на целиот систем за биогас и ТЕ-ТО, вклучувајќи анаеробен, носителот на гас, desulfurization систем, котел биогас и друга опрема клучни биогас. упатство за инсталација е, исто така, на барање на клиентите.
 • Пуштање во употреба и после-продажба на услуги
 • Пуштање во употреба и после-продажба на услуги

  Со тим на искусни инженери, може да се обезбеди сигурен и професионалец пуштање во работа и по продажбата услуги за нашите клиенти, ако е потребно.

Ако ви треба фабрика за биогас и решение H2S отстранување систем, ние сме достапни за вас

Ние обезбеди прилагодени решенија за одржлив напредок. Нашиот професионален тим работи за обновливи извори на енергија и заштита на животната средина.

Контактирајте не