Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 2004

Tentang Kami

Cherish THE dugi sumber, nyieun Unlimited nilai

Jeung profésional, insinyur ngalaman, bengkel junun ogé jeung tim jualan, urang keur hiji panyadia sistem terpadu of biogas tutuwuhan jeung sistem panyabutan H2S ti aliran gas, kaasup R & D, pabrik jeung dagang.

Saatos ISO 9001: 201 kadali kualitas, ISO 14001: 2015 pangaturan lingkungan sareng OHSAS 18001: peraturan 2007, Mingshuo Group didaptarkeun pikeun panangtayungan lingkungan sareng énergi énggal ti saprak 2004. Salawasna taat kana konsép "Ngahargaan sumber daya terbatas, nyiptakeun nilai anu teu aya watesna" , Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan pamundut klién, ngahémat biaya sareng nawiskeun solusi sistem anu ramah lingkungan. Aya seueur proyek biogas dipasang sareng sistem desulfurisasi, wilujeng sumping ka kami di Cina.

jasa

  • Solusi teknis & Design
  • Solusi teknis & Design

    Urang nyadiakeun layanan ngaropéa kaasup proposal teknis jeung desain rékayasa dumasar kana sarat husus tina klien.
  • Alat-alat Supply & Instalasi hidayah
  • Alat-alat Supply & Instalasi hidayah

    Kalawan workshop sorangan, pabrik, urang rancang pakakas leuwih ti 80% tina sakabeh sistem Biogas CHP, kaasup digester anaérobik, wadah gas, sistem desulfurization, biogas alat keur ngagolakkeun jeung alat biogas konci lianna. hidayah instalasi oge sadia on pamundut klien '.
  • Commissioning & Saatos-jualan Service
  • Commissioning & Saatos-jualan Service

    Kalayan tim insinyur ngalaman ', urang tiasa nyadiakeun dipercaya jeung profésional commissioning & jasa saatos-jualan keur klien kami lamun diperlukeun.

Lamun perlu biogas tutuwuhan jeung H2S solusi Sistim panyabutan, kami sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun ngaropéa solusi pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional urang lumaku pikeun énergi renewable jeung perlindungan lingkungan.

Taros Kami