Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 2004

Rreth nesh

Ushqej resurse të kufizuara, të krijuar vlerë Pafund

Me inxhinierë, ekspert, punëtorive menaxhuar mirë dhe shitjet e ekipit, ne jemi një ofrues të integruar sistemin e biogazit bimëve dhe heqjen e sistemit H2S nga rrjedhat e gazit, duke përfshirë R & D, prodhimit dhe tregtimit.

Duke ndjekur kontrollin e cilësisë ISO 9001: 201, ISO 14001: 2015 menaxhimin e mjedisit dhe rregulloret OHSAS 18001: 2007, Mingshuo Group i është përkushtuar mbrojtjes së mjedisit dhe energjisë së re që nga viti 2004. Gjithmonë duke iu përmbajtur konceptit "Të vlerësojmë burimet e kufizuara, krijoni vlera të pakufizuara" , ne bëjmë më të mirën tonë për të përmbushur kërkesat e klientëve, për t'i kursyer ato me kosto dhe për të ofruar zgjidhje të sistemit miqësor ndaj mjedisit. Ka pasur shumë projekte të instaluara të biogazit dhe sisteme desulfurizimi, të mirëpritur të na vizitoni në Kinë.

Sherbime

 • Zgjidhja teknike & Design
 • Zgjidhja teknike & Design

  Ne ofrojmë shërbime të përshtatur, duke përfshirë propozimin teknik dhe projektimit inxhinieri në bazë të kërkesave specifike të klientëve.
 • Equipment Supply & Installation Udhëzime
 • Equipment Supply & Installation Udhëzime

  Me punëtori vet, fabrika, ne prodhimin e pajisjeve më shumë se 80% e të gjithë sistemit Biogas CHP, duke përfshirë edhe ndihmon tretjen e ushqimit anaerobe, mbajtëse gaz, sistem desulfurization, biogazit kazan dhe të tjera pajisje të biogazit kryesore. udhëzim instalimit është gjithashtu në dispozicion në kërkesë klientit.
 • Komisionere dhe pas shitjes shërbimi
 • Komisionere dhe pas shitjes shërbimi

  Me ekipin inxhinierë me përvojë, ne mund të japin komisioneve të besueshëm dhe profesional dhe pas-shitjes shërbimeve për klientët tanë nëse është e nevojshme.

Nëse keni nevojë për uzinën e biogazit dhe H2S sistemit heqjen zgjidhje, ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë të përshtatur zgjidhje për progres të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për energjinë e rinovueshme dhe mbrojtjen e mjedisit.

Na kontaktoni